Veilig betalen

iDeal
De betaalmethode iDeal is voor iedereen in Nederland gratis beschikbaar. Via deze betaalmethode rekenen jij de bestelling ter plekke af binnen de vertrouwde internetomgeving van jouw bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven en de bestelling wordt meteen goedgekeurd.

ABN AMRO
ASN Bank
ING
Knab
Rabobank
RegioBank
SNS Bank
Triodos Bank
Van Lanschot

Mastercard/Visa/Maestro
Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren, wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Klarna
Het is bij ons mogelijk om achteraf te betalen via AfterPay. Je ontvangt eerst je artikelen en betaalt nadien binnen 14 dagen.

De kosten voor deze betaalmethode bedragen €1,95. Deze kosten worden niet teruggestort wanneer de order wordt geretourneerd.

Als het niet mogelijk is om te betalen via Klarna kan dit verschillende oorzaken hebben:
– Het totaalbedrag van je bestelling
– Eventuele onbetaalde facturen
– Één van je facturen is overgedragen aan het incassobureau

Je kunt in dat geval uiteraard betalen met één van de andere betaalmethodes of je kunt contact opnemen met de klantenservice van Klarna voor meer informatie.

Klarna verwerkt je persoonsgegevens om de betaling van je bestelling af te ronden. Meer informatie hierover vind je in hun betaalvoorwaarden en privacystatement op https://www.klarna.com/nl/voorwaarden/.

Hoe kan ik zien of ik betaald heb?
Zodra de order is afgerond ontvang je een orderbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres.